zondag 11 december 2016

dekamarkt folder 6 november

Een compleet overzicht van de meest recente DekaMarkt flyers. Wat is in actie folders van deze week DekaMarkt? dekamarkt folder 6 november Alle online publicaties. DekaMarkt Molenstraat Twello directory en op te slaan uur.

Recente folders DekaMarkt. Zie suggesties en vind een gat om brochures te slaan DekaMarkt week. Online flyers, promoties, aanbiedingen en interessante schema voor DekaMarkt DekaMarkt prijs. Miss geen suggesties Bekijk meer DekaMarkt directory. Ook in uw regio te controleren DekaMarkt uur.

DekaMarkt land exploiteert een supermarktketen, waarbij een Nederlandse retail bedrijf bezit. Als lid van de Nederlandse supermarkten Superunie, inkoopsysteem DekaMarkt.
verhaal
DekaMarkt eerst geopend in 1941, Velsen-Noord voedselverkoop Dirk opende de poort. In 1955, vers brood, vlees en groenten beschikbaar voor echte winkel opende voor het eerst op de site van IJmuiden. Voornaam DekaMarkt kantoren in Zaandam werd in 1969 geïntroduceerd, werd gebruikt. In 1986, het laatste tak die DekaMarkt. De uitdrukking "ten" is afgeleid van de naam van Dirk Gate.

Dirk van den Broek - 2001 in de winkel promoties Detailresult PV-paneel, toen hij een deel samen met een andere Nederlandse supermarktketen werd. Beide worden nu beschouwd als geïntegreerd in een naam.