donderdag 1 december 2016

hornbach folder badkamer

Hier kunt u lijsten voor alle lopende projecten en thematische Hornbach vinden. U kunt onze brochure downloaden in de view of map van uw keuze! Hornbach - DIY project door middel van een online winkel.

Hornbach en opslaan van informatie brochure. Een DIY folders. Hornbach folder badkamer Wat Hornbach biedt deze week. Hornbach-winkels in het gebied. Alle huidige op de nieuwste flyer Hornbach Hornbach folders. Zie bijsluiter in de openingsweek aanbiedingen en Hornbach store. Kerkrade in Hornbach | Flyer en de huidige kortingen

Hornbach, een Duitse, bouwmarkt keten is het aanbieden van home improvement en DIY producten. Tot maart 2014 dat 21% van de Kingfisher plc, een Brits bedrijf, KLO keten B & Q promoties en Castorama, doe-het-eigendom in handen had gehad. In nieuwe markten, zal het in rechtstreekse concurrentie met Hornbach, Kingfisher is van plan een uitbreiding, verkocht belangen. Kingfisher, waar Hornbach is actief in Roemeniƫ, Duitsland en Brico Depot winkels in haar winkels gestart vanuit Screwfix.

In het volledige boekjaar 2007/2008 de nettowinst 48 Mio. Daalden 24% nadat het bedrijf meer uitgegeven aan reclame en nieuwe winkels €.