maandag 6 februari 2017

boni folder aanbiedingen

Boni is een supermarktketen opgericht in 1972 in het Nederlandse hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Nijkerk.

Alle Boni supermarkt service, 5 weken, gemakkelijk in vergelijking met andere supermarkt flyers voor speciale high. Geniet folder Boni best - advertenties te zien Directory Boni! Brochures supermarkt vertalen deze brochure de laatste Boni in Nederland? boni folder aanbiedingen Hier vindt u folders vinden plotseling nu deze week! Boni Heino Open Directory zoeken bonussen flyer uur facie facie супермаркт.

Supermarkten Boni B.V. Opgericht in 1972, de eerste winkel in Drachten. Het bedrijf is sindsdien uitgebreid tot 42 winkels en 13 slijterijen, wiens dochter Nijkerk is de grootste met een oppervlakte van 1950 vierkante meter. Gelegen in het centrum, het westen en noorden van het land, met name in steden grenzend aan de snelweg A28.


Boni is onderdeel van Prisma Food Retail, maar toen de Prisma in 2001. Sligro Group Wholesale food dieet, het werd een keten supermarkt onafhankelijkheid. promoties Het bedrijf is een van de vier leden van Superunie organisatie gekocht.

Hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Nijkerk. In 2005, de distributie uitgebreid van 8.000 naar 16.000 vierkante meter. In 2015 Boni heeft drie winkels C1000, ze zijn in Emmer, Compascuum, Klazienaveen en Hasselt. Na Boni kocht 43 takken. 2016 Almere Buiten Vomar vestigingen worden verkocht aan supermarkten.