maandag 13 februari 2017

jumbo eindhoven folder

Nederlandse supermarktketen Jumbo Jumbo is een vertrouwde Office Research Group Holding is eigendom van een holding GROEP BV. Tussen 2005 en 2012, Jumbo werd de tweede grootste supermarktketen in Nederland. Na het is rond dezelfde organisatie 6.000.000 in 2017 Kingsalmarkt in Amstelveen aankoop van de supermarktketen Super de Boer en C1000, jumbo eindhoven folder groeide snel, maar het werkt eenzaam tekens (inclusief hoofdkantoren en distributiecentra).

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen Jumbo, de Stichting Administratiekantoor van Eerd concern bezit Groep Holding BV.

May en Anita Meurs begon Tilburg Jumbo voormalig kerkgebouw Lourdes Plaza 18 oktober 1979 10 jaar in de supermarkt. Hvar Tilburg naam komt uit een halfbakken jumbo TORRO. Jumbo Elephant: Jumbo op zoek zijn naar een meer krachtige naam op te bouwen dan TORRO (stier). In 90 gepasseerd TORRO technologie van de Edah en Konmar. Basis levensmiddelen groothandel afgestudeerd, werd opgericht in 1921 in Veghel. Ik kocht een 1983 Lourdes Square en Meurs formule Anita Jumbo supermarkt groothandel maand. Hij werd al snel verhoogd tot een dozijn jumbo-Zeeland, de provincie Noord-Brabant en Limburg.

Drie kinderen, Charles, Fritz van Eerd,week alle aandelen van Groenewoud Monique Collette lezen en Cloosterman Eerd lezen is nog steeds eigendom van de familie van een graad.